Weedblaster onkruidverdelger met heet water

You Are Here: Home / Winkel / Terreinonderhoud / Onkruidmachines / Weedblaster onkruidverdelger met heet water

Weedblaster onkruidverdelger met heet water

4,799.00

Levertijd: Op aanvraag

DE NIEUWE WEEDBLASTER HEETWATER ONKRUIDBESTRIJDINGS MACHINE Milieuvriendelijk onkruid bestrijden met de Weedblaster Begin april is duidelijk geworden dat het verbod op bestrijdingsmiddelen tegen onkruiden/gewassen van kracht is geworden (zie artikel in de Staatscourant – nr.12110 van 23 maart 2016). Dit betekent dat er vanaf nu alleen nog met milieuvriendelijke manieren onkruidbestrijding mag toegepast worden, zoals branden, borstelen of met stoom of heet water.

De Weedblaster S is een professionele heetwater milieuvriendelijke onkruidbestrijder. Deze onkruidbestrijder heeft een eenvoudige bediening en een laag waterverbruik. De Weedblaster wordt geleverd inclusief heetwater schoffel en 10 meter werkslang, Een langere werkslang is optioneel. De Weedblaster kan onkruid verwijderen met kokend heetwater zonder toevoegingen van chemicaliën of gif. De energievolle kokende waterdruppels van botsen met een nauwkeurig in te stellen druk tegen het onkruid. Op het moment van inslag exploderen de kokende waterdruppels en vindt er een energieomzetting plaats van water in stoom, dit wordt ook wel het Thermo Shock Effect genoemd. De eicellen in het onkruid worden op dat moment gekookt en spatten uit elkaar. Het onkruid sterft af en verwaait na enkele dagen. Het verschil met machines die met stoom werken is dat waterdruppels t.o.v. stoom veel dieper bij wortels van het gewas komen, waardoor deze beter afsterft of anders langere tijd verdwijnen.

Verder is de Weedblaster S voorzien van:

 Laagtoeren (1450 rpm) E-motor,  Onderhoudsvriendelijke schottenpomp met messing pompkop;  Antikalk doseerunit met vulopening op buitenzijde van machine;  Temperatuur 98°C geschikt voor snelle onkruidbestrijding;  Separate tanks voor antikalkvloeistof en brandstof;  Stalen spiraal en behuizing;  Watertoevoer filter. Subsidieregeling Sinds kort is op deze milieu vriendelijke machine een duurzaamheidssubsidie verkrijgbaar, dwz in veel gevallen een teruggaaf van zo’n 50% op de aanschaf prijs.

Wij kunnen u dit via een voorbeeld laten zien. Meer info/Video op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=zdG38wLsCZU Interesse? Vraag een vrijblijvende demonstratie aan en/of een voorbeeld van een kostenberekening met verrekening van subsidies. Kom gerust langs in onze showroom of bel 0341-352859.

COMPLEET VANAF € 3.980,– ex BTW

Categorie: .
test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Weedblaster onkruidverdelger met heet water”