Nieuws

You Are Here: Home / Nieuws

VOLGEND VOORJAAR LEVERBAAR – 4WD AUTOMOWER – TOT 75% HELLING MOGELIJK!

Categories:
16/11/2018

Test beste ruggedragen bladblazers 2017 – Lees onderstaande artikel

Categories:
08/11/2017

Best Backpack Blower Shootout

NIEUW – HUSQVARNA RIDER RC318T COLLECT – Nu al in ons assortiment – zie specs bij producten

Categories:
08/11/2017

Groen Techniek Holland beurs voor de professionele gebruiker van tuinmachines 12,13 en 14 september 2017

Categories:

Eerste electrische zitmaaier Frisian FM170 zero-turn afgeleverd

Categories:
28/06/2017

Rimmert FM-170 Zero turn maaier in het veld

De afgelopen weken zijn de eerste serie nieuwe maaiers uitgeleverd. Dit heeft gezorgd voor veel blije en tevreden klanten. Zoals bij meneer van Grinsven te Ermelo. Meneer van Grinsven had zijn gras al weken laten groeien in afwachting van zijn maaier. Vrijwel direct na aflevering kregen wij al een email waarin hij vertelde blij te zijn weer te kunnen maaien en zeer tevreden te zijn over de prestaties. Ook wij stonden wel even te kijken van hoe lang het gras was, maar door rustig te rijden lukte het meneer van Grinsven toch om het gras te maaien. Een goede test voor onze Rimmert.

Frisian FM170 -1Na het succes van de eerste  FM-70 serie zijn we begonnen aan de ontwikkeling van de opvolger: de FM-170. Een volwaardige zero-turn maaier voor groot particulier en semiprofessioneel gebruik.

De machine heeft 2 wielmotoren en 2 motoren direct op het maaidek, een 48 volt systeem met een totaal vermogen van 5 KW. In basis geleverd met Lithium accu’s en maaitijd van circa 1 uur. Door de optionele modulaire accu’s kan de maaitijd maximaal 3 uren bedragen en is dan goed voor meer dan 10.000 m2 maaien per accu lading. De laadtijd bedraagt 3 uur en optioneel snelladen binnen 1.5 uur is mogelijk.

Een revolutie in de markt, stil, zuinig, comfortabel en een stuk minder onderhoud zijn de kernwoorden die de Rimmert uniek maken. Voor bedrijven is er een fiscale subsidie mogelijk tot wel 38% mia/vamill. Vanaf medio april 2017 is er een demonstratie model beschikbaar en de leverbaarheid zal in het voorjaar van 2017 zijn.

Nieuwe Bensel elek. transporter voor Kindcentrum Putten

Categories:

PUTTEN
Door de enorme groei van Kindcentrum Putten heeft het bestuur besloten om een golfkar aan te schaffen om de kinderen in te vervoeren. Over enkele weken komt er een nieuwe vestiging bij en daarom werd er gezocht naar een duurzaam vervoersmiddel.

Cora van den Brink wil de golfkar inzetten voor de BSO-kinderen. ,,We hebben een elektrisch golfkarretje aangeschaft zodat we deze kunnen inzetten bij het vervoer van de kinderen die van en naar school gebracht moeten worden.”

Omdat de golfkar onder schooltijden niet gebruikt wordt, wil Van den Brink onderzoeken of er een project opgezet kan worden om ouderen met de golfkar vanuit Bijsteren naar Putten te vervoeren. ,,De golfkar is uitgerust met extra veiligheidsmaatregelen zoals gordels en een ruitenwisser. De firma Van Steeg Tuinmachines heeft hiervoor gezorgd. Het is een veilig vervoersmiddel en kan daardoor ingezet worden om ouderen uit hun isolement te halen. We hopen dat er vrijwilligers zullen komen die het leuk vinden om met ouderen op weg te gaan, naar de markt of de winkels bijvoorbeeld.”

Kindcentrum Putten organiseert regelmatig een activiteit waarbij jonge en oudere doelgroepen bij betrokken zijn. ,,We hopen dat de golfkar echt als maatschappelijk vervoersmiddel gebruikt gaat worden en dat we straks ook de jongste kinderen samen met de ouderen mee kunnen nemen naar het centrum. Dat is voor allebei leuk.” De golfkar kan een maximale snelheid van 45 kilometer per uur halen maar voor de veiligheid wordt 25 kilometer per uur aangehouden. Voor het besturen ervan en voor het begeleiden van ouderen worden vrijwilligers gezocht via Stichting Present (stichtingpresent/putten.nl) en de SWP (www.swputten.nl).

Nieuw – SOLO nevelspuit Clean Line – geschikt voor zuren zoals azijn

Categories:

Solo heeft haar lijn vatspuiten uitgebreid met modellen die geschikt zijn voor het gebruik met bv azijn. Bij normale modellen worden afdichtrubber aangetast zodat er op een gegeven moment geen drukopbouw meer mogelijk is. Deze rubbers zijn bij de nieuwe Clean Line modellen van een aangepast materiaal.
Prijzen beginnen bij € 80,- incl. BTW voor een 5 ltr. handspuit tot € 180,- incl. BTW voor een 15ltr rugspuit.

Nieuwe bedrijfsbus in gebruik genomen.

Categories:


Deze maand hebben we onze nieuwe bus binnen gekregen. Ook deze keer is hij weer prachtig bestickerd door Pasman Reclame uit Putten. Mooi werk John!

Natuurmonumenten kiest voor FERRIS zero-turn zitmaaier

Categories:

Natuurmonumenten heeft onlangs de nieuwe Ferris IS2100Z 155cm zeroturn maaier ontvangen op de mooie locatie Kasteel Groevenbeek.
Ze hebben gekozen voor de nieuwe, zeer zuinige en emissie arme IS2100 met 28pk direct ingespoten Briggs&Stratton EFI 2-cilinder motor.
Deze Ferris is voorzien van een Independence veersysteem op alle wielen voor comfortabel maaien en een zeer laag trillingsniveau voor de bestuurder.

HUSQVARNA 536LiHE3 Accu-stokheggenschaar – binnenkort leverbaar!

Categories:
03/04/2017

HUSQVARNA 536LiHE3
536LiHE3

De Husqvarna 536LiHE3 accu stokheggenschaar combineert benzine prestaties met nul uitstoot en een uiterst stille werking. Met maximaal 3,5 m bereik, hoge snijsnelheid en Husqvarna duurzaamheid, het geeft de productiviteit en de resultaten op een pro-niveau – maar Husqvarna 536 LiHE3 is rustig en schoon genoeg voor gebruik, zelfs in woonwijken, hotels, ziekenhuizen en andere geluidsgevoelige omgevingen. De eenvoudige hoekinstelling en comfortabele handgrepen maken het 536LiHE3 ideaal voor elke toepassing. Compatibel met alle Husqvarna BLi-batterijen en opladers

Meslengte
55
Gewicht
4.15

€ 479,00 verkoopprijs incl. BTW