Ferris

Met gepaste trots kunnen wij meedelen dat we het professionele merk FERRIS in ons assortiment hebben kunnen toevoegen.

Ferris staat bekend omwille van zijn zeroturn zitmaaiers met Suspension Technolgie. Het maakt niet uit of u tuinman, groenvoorziener of loonwerker bent, de Ferris zeroturn zitmaaiers met vering garanderen u een meetbaar hogere productiviteit in uw maaiwerkzaamheden. De comfortabele bediening stelt u in staat meer te maaien in minder tijd vergeleken met alle andere conventionele maaiers. Een Ferris verwerkt uw opdracht sneller, stuwt uw productiviteit omhoog en garandeert prachtige resultaten.

Ons gepatenteerde veersysteem stelt ieder wiel instaat in en uit te veren op oneffen terrein. Het maaidek beweegt synchroon aan deze bewegingen mee. Dit unieke veersysteem elimineert schokken naar het chassis, voorziet in een superieur gebruikerscomfort en verhoogt daarbij tevens de productiviteit, de stabiliteit en de levensduur.

Onze exclusieve eigenschappen zijn bijgevolg

1. Productiviteit
U kunt sneller maaien met een Ferris maaier, waardoor u tijd en geld uitspaart.

2. Snelheid
Beschermd tegen de effecten van kuilen en bulten door het veringssysteem zal de bestuurder steeds sneller gaan maaien en ten volle gebruik maken van het beschikbare motorvermogen. Resultaat : meer meters per uur en meer verdiensten onder de streep.

3. Constant mooi maaibeeld
Het maaidek volgt exact de bewegingen van de wielen en de contouren van het terrein. Het resultaat is een constant mooi maaibeeld.

4. Verlengde levensduur
Het chassis wordt door de schokabsorberende vering ontzien. Onze framebalken zijn vervaardigd uit veel zwaarder staal, omdat wij geen rekening dienen te houden met flex-eigenschappen van het frame. Bij conventionele maaiers ontstaat door impacts veel stress in het frame, waardoor deze breekt. Onze maaiers zijn dus veel duurzamer en behoeven minder onderhoud en service.

5. Comfort
Het exclusieve veringsysteem absorbeert schokken en trillingen die de bestuurder anders zouden belasten. De bestuurder wordt minder snel moe en zal tot een hogere productie komen.

Daarom mogen wij ons gerust de specialist van professionele maaiers noemen.

Ferris producten