Honda

Honda gazonmaaiers: ideale grasmaaiers voor professioneel gebruik doordat deze modellen voorzien zijn van een extra sterke aluminium maaidek en een duurzamere 4-takt motor de GCV of professionele GXV modellen.

De extra eigenschappen zoals: rotostop, motorstop, de unieke Versamow ® techniek, een mulchset als optie leverbaar of traploze hydrostatische wielaandrijving, dragen bij aan nog meer comfort, gemak en veiligheid.

Aggregaten / generatoren van Honda: de uitzonderlijk stille modellen voor extra stroom voor uw vrije tijd of professionele toepassingen met vermogens van 0,7 tot 12 kVA op benzine.

Het assortiment van waterpompen van Honda is zeer uitgebreid; van schoonwaterpompen voor particulier of professioneel gebruik, vuilwaterpompen, hogedrukpompen tot chemicaliën pompen.

Achter elke motor, achter elk apparaat van Honda zitten de knowhow, de ervaring en de kracht van een wereldconcern. Onze generatoren, waterpompen, tuinfrezen en gazonmaaiers zijn dan ook uitermate  betrouwbaar.

Het ultieme gereedschap voor hovenier en aannemer en particuliere gebruiker. Niet voor niets zitten op de meeste professionele gebruikte, van welk merk en toepassing dan ook, een HONDA motor waar je op kan rekenen.

Honda producten