Husqvarna

Husq logo

 

Husqvarna Bos, tuin –en park motorgereedschap:

Van Steeg Tuinmachines is aangewezen als exclusief  Kroondealer binnen het Husqvarna dealernetwerk.

 Een ijzersterk assortiment voor enthousiaste particuliere tuinliefhebber tot de veeleisende profgebruiker. U kunt een breed gamma van het assortiment van Husqvarna vinden in onze showroom.

Sinds meer dan 300 jaar geeft Husqvarna de toon aan in de ontwikkeling van innovatieve techniek. Sinds de jaren ’50 staan ze voorop in de ontwikkeling van handgedragen 2-takt machines, zoals motorkettingzagen, heggescharen, bladblazers en bosmaaiers.

Innovatieve techniek, ergonomische vormgeving en voorbeeldige
kwaliteit hebben Husqvarna 1 van de belangrijkste spelers op de markt gemaakt.

Perceelonderhoud, het zagen van haardhout, kappen van dunne stammen of onderhoud van fruitbomen – in de land-, tuinbouw of het landschapsonderhoud zijn er vele taken die effectief alleen met een hoogwaardige motorzaag kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast is dit merk al jaren actief op het gebied van loop- en zitmaaiers en al 20 jaar marktleider in robotmaaiers. Ook in de wegenbouw, stratenmakerswereld en hoveniers is Husqvarna een zeer erkend merk voor motordoorslijpers, tafelslijpers, diamantboormachine en divers sloopmaterieel.

Husqvarna motorgereedschap is er voor de meest uiteenlopende eisen. Van incidenteel particulier gebruik tot de zwaarst eisende professional. Maar altijd voorop lopend in techniek en ergonomie. Laat u overtuigen door een demonstratie bij ons op de zaak of op uw eigen werkterrein.

Husqvarna producten