LUMAG MD500E PRO H Hydraulisch kiepbare accu-aangedreven kruiwagen 500kg

You Are Here: Home / Winkel / Accugereedschap / Professioneel accugereedschap / LUMAG MD500E PRO H Hydraulisch kiepbare accu-aangedreven kruiwagen 500kg
Aanbieding!

LUMAG MD500E PRO H Hydraulisch kiepbare accu-aangedreven kruiwagen 500kg

3,139,00

Levertijd: Op aanvraag

LUMAG MD500E PRO H

LET OP:    Aktieprijs:  €  3.139,-  incl. BTW   ( excl. montage kosten  a €  150,- incl. BTW)

 

 

Deze Lumag MD500EPROH accukruiwagen met hydraulische kiepbak is uniek doordat deze is voorzien van een elektromotor met een 48 volt accu. De motor levert een capaciteit van 750watt. De elektro motor in combinatie met de bandaandrijving maakt dit tot een zeer universele dumper. De machine is zeer geschikt voor het transport van vele materialen tot een gewicht van 500kg over diverse ondergronden.

Door het gebruik van banden in plaats van rupsen wordt de ondergrond minder belast en is de machine zeer wendbaar ook op harde en zachtere ondergronden. De MD500EPROH heeft achter twee zwenkwielen om eenvoudig te kunnen sturen. De stabiliteit wordt extra ondersteunt door een pendelbare achteras. Dit zorgt ervoor dat uw kruiwagen bijna altijd met 4 wielen de grond raakt. De elektromotor zorgt ervoor dat de geluidsproductie minimaal is en de machine ook in een afgesloten ruimte gebruikt kan worden. De 48 volt accu’s ( 4 stuks van 12volt met 32ah capaciteit) zorgen ervoor dat u de machine maximaal 8 uur kunt gebruiken (laadtijd 7 uur). Bij het veelvuldig gebruik van de hydraulische kiepfunctie zal de gebruikstijd natuurlijk gaan afnemen. De dumper is voorzien van een elektro-magnetische rem.

De machine is 86 cm breed! Eventueel kan deze breedte, door het aanpassen van de stuurhendels, worden terug gebracht naar 82cm. De kiepbak afmetingen zijn (LxBxH) 1135x820x380 mm. De maximale laadcapaciteit is 500kg (inhoud van de laadbak is 350 liter). Het eigen gewicht van de machine is 182kg. Het kiepen van de laadbak gebeurt hydraulisch. Met eend ruk op de knop kunt u de laadbak kiepen. Het “stuur” van de MD500EPROH is in hoogte te verstellen. De LED verlichting zorgt voor voldoende licht in een donkere omgeving.

De maximale snelheid vooruit is 5 km/uur en achter 2,5 km/uur.

De MD500EPROH accu kruiwagen wordt geleverd ZONDER sneeuwschuif. De afgebeelde sneeuwschuif is als accessoires leverbaar. Ook zijn er sneeuwkettingen leverbaar. U kunt de kiepbak vervangen door bijvoorbeeld een vlak laadplateau.

Beschikbaar via nabestelling

test