Iseki SXG 323 -122cm zitmaaier met grasopvang onder natte omstandigheden, ook ideaal voor bladopvang

You Are Here: Home / Winkel / Gazononderhoud / Zitmaaiers / Grasopvang / Iseki SXG 323 -122cm zitmaaier met grasopvang onder natte omstandigheden, ook ideaal voor bladopvang

Iseki SXG 323 -122cm zitmaaier met grasopvang onder natte omstandigheden, ook ideaal voor bladopvang

Prijs: op aanvraag

Levertijd: Op aanvraag

Iseki SXG hebben sinds lange tijd een zeer goede reputatie als het gaat om het opvangen van gras. Deze nieuwe generatie van dieselzitmaaiers met een uitmuntende maaikwaliteiten zetten opnieuw de standaard. De 22 pk 3 cilinder dieselmotor, cardanaandrijving van het maaidek is de basis tot het succes. Het nieuwe ontwerp en verbeterde ergonomie brengen deze machines tot de “state of the art”in dit marktsegment.Door de grote vrijwel vlakke vloer kan men links en rechts gemakkelijk op – en afstappen. Alle bedieningshandel zijn binnen handbereik en laten zich gemakkelijk bedienen. Via twee rijpedalen wordt de hydrostatische rijaandrijving bediend. Zo kunt u snel de rijsnelheid aanpassen, tevens is het veranderen van rijrichting zeer gemakkelijk.
Het dashboard geeft u alle nodige informatie zoals toerental, brandstofhoeveelheid.

Dieselmotor

  • Product spec 02: Cardanaandrijving
  • Product spec 03: 122 cm Maaibreedte

Inclusief 122cm maaidek.

Inclusief opvangbak laaglossend 550 liter

Ook leverbaar opvangbak hooglossend 600 liter

 

 

Categorieën: , , .
test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Iseki SXG 323 -122cm zitmaaier met grasopvang onder natte omstandigheden, ook ideaal voor bladopvang”