Silky Gomtaro 210-8 handzaag

You Are Here: Home / Winkel / Terreinonderhoud / Snoeigereedschap / Snoeizagen / Silky Gomtaro 210-8 handzaag

Silky Gomtaro 210-8 handzaag

50,95

De Gomtaro, basisserie van de Silky snoeizagen met recht zaagblad, wordt wereldwijd door professionals gezien als onmisbaar onderdeel van de basisuitrusting. Het geavanceerde ontwerp van de Mirai-Me vertanding, de tanden zijn in de bladdikte ingeslepen, er is geen tandzetting, zorgt ervoor dat u moeiteloos door het hout zaagt met een zeer gladde afwerking van de zaagwond tot gevolg.

Het uit een speciale staallegering gemaakte blad bestaat uit één geheel en loopt door in het handvat wat ervoor zorgt dat de Gomtaro lang scherp blijft en een perfect balans heeft. Het blad is voorzien van een hardchromen laag dat beschermd tegen roest en de plakeffecten van hars. Daarnaast zorgt de chroom laag voor een zeer slijtvast oppervlak. Het uit rubber gegoten handvat ligt comfortabel in de hand en reduceert trillingen sterk.

De zaag past precies in het op maat gemaakte, zwarte kunststof foedraal met afneembare riemhouder. Het foedraal, dat aan het been (er zijn speciale Silky leg straps verkrijgbaar) of de riem kan worden bevestigd, heeft onderaan een opening, waardoor vocht en zaagsel uit de holster kunnen wegvloeien.

De Gomtaro is verkrijgbaar in zes lengten: 180 – 210 – 240 – 270 – 300 en 330 mm en 2 vertandingen. De grove vertanding (8 tanden per 30 mm) is geschikt voor het snoeien van vers hout. De fijne vertanding (13 tanden per 30 mm) is ideaal voor het zagen in meer droge en hardere houtsoorten, zoals die van fruitbomen.

– Bladlengte: 210 mm
– Vertanding: 8 per 30 mm

test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Silky Gomtaro 210-8 handzaag”