GVG lanceert nieuw merk: Ecomaxx Fuels

GVG verbreedt haar horizon. Onder het nieuwe merk Ecomaxx Fuels ontwikkelt GVG schone, lang houdbare brandstoffen met maximale prestaties voor specifieke toepassingen. De meeste brandstoffen zijn geschikt voor andere toepassingen dan tuin- en parkmachines. Alleen met het nieuwe product Ecomaxx Diesel GT richten we ons ook op de dieselmotoren in de groenbranche.

Schone benzine voor motorcross

De afgelopen jaren hebben we een aantal hoogwaardige, schone racebrandstoffen ontwikkeld voor crossmotoren. Als basis voor deze schone racebrandstoffen zijn unieke componenten gebruikt, aanvankelijk geproduceerd door onze Zweedse partner Lantmännen Aspen AB. Een deel van de testrijders die voor GVG op nationaal en internationaal niveau gedurende vele uren duizenden liters in het veld aan de tand hebben gevoeld, waren dan ook duidelijk herkenbaar in Aspen lay-out. Afgelopen voorjaar hebben GVG en Lantmännen Aspen AB besloten om deze serie schone racebrandstoffen onder een andere merknaam te gaan voeren: Ecomaxx Fuels®. Ecomaxx Fuels combineert maximale prestaties met een minder schadelijke uitstoot van de motoren. Onder dit nieuwe merk kan GVG haar eigen ontwikkeling en andere grondstoffen gebruiken. Zo kunnen we voor specifieke toepassingen de prestaties van de Ecomaxx brandstoffen technisch beter op de behoeften afstemmen. Dit heeft ertoe geleid dat de tweede generatie MX racebenzines onder het merk Ecomaxx Fuels nog betere resultaten leveren. De producten Ecomaxx Bike Fuel 4 en Ecomaxx Diesel GT zijn van begin af aan al geheel in eigen ontwikkeling geweest. Onze partner Lantmännen Aspen AB zal zich blijven concentreren op de ontwikkeling van de schoonste brandstoffen voor tuin- en parkmachines met haar producten Aspen 2 en Aspen 4.

Overwinteringsbenzine voor wegmotoren en schone, lang houdbare diesel

Naast de serie schone racebrandstoffen voor crossmotoren ontwikkelen we onder de merknaam Ecomaxx Fuels meer brandstoffen met bijzondere eigenschappen. Zo is er op basis van de hoogwaardige racetechnologie – ontwikkeld voor crossmotoren – ook een stabiele, lang houdbare brandstof voor alledaags gebruik in wegmotoren verkrijgbaar: Ecomaxx Bike Fuel 4. En het blijft niet alleen bij benzines. We hebben onlangs ook een ultraschone diesel in een kant-en-klare 25 liter jerrycan geïntroduceerd: Ecomaxx Diesel GT. Voor de professionals die veel blootgesteld worden aan de uitlaatgassen van dieselmotoren, maar bijvoorbeeld ook voor de bootliefhebber. De diesel is behalve schoon ook jarenlang houdbaar.

Ecomaxx Fuels: sneller, beter en schoner

We willen sneller, beter en dat de motor altijd start. Als het kan moet het ook schoner en we willen er vooral niet te veel werk mee hebben. De motorrijder, de oldtimerliefhebber, cross- en racefanaten, de bootbezitter, maar ook de professional: we willen actie, geen stilstand. Ecomaxx ontwikkelt brandstoffen voor specifieke toepassingen die schoner zijn en die presteren daar waar jij wilt. De jarenlange houdbaarheid van de brandstof, gezondheid en milieu, altijd starten en betere prestaties staan hierbij centraal.

SNELLER,   BETER   EN   SCHONER

We willen sneller, beter en dat de motor altijd start. Als het kan moet het ook schoner en we willen er vooral niet te veel werk mee hebben. De motorrijder, de oldtimerliefhebber, cross- en racefanaten, de bootbezitter, maar ook de professional: we willen actie, geen stilstand. Ecomaxx ontwikkelt brandstoffen voor specifieke toepassingen die schoner zijn en die presteren, daar waar jij wilt.

NIEUW:  ULTRASCHONE  DIESEL

Ecomaxx Diesel GT is een nieuwe, schone brandstof die lokale emissies reduceert en die de startbetrouwbaarheid van je machine vergroot. Het houdt de motor schoner en is lang houdbaar, meer dan twee jaar! Met Ecomaxx Diesel GT werk je prettiger. De brandstof is bijna reukloos en praktisch vrij van aromaten, olefinen, zwavel, stikstof en metalen. Schakel vandaag nog over, zonder aanpassingen te doen aan je machine.

Meer weten

MX   RACE   2   &   POWER  SET

Na 2,5 jaar testen en meer dan 400 motorcrossuren zijn we zo ver dat we het eerste Ecomaxx-product kunnen lanceren: Ecomaxx MX Race 2. Voilà motorcrossers, aan jullie de eer om als eerste te kunnen profiteren. Ecomaxx MX Race 2 is een schone 2-takt benzine die, in combinatie met de Ecomaxx Power Set, ervoor zorgt dat jouw crossmotor buitengewoon presteert!

Meer weten

BIKE   FUEL   4

Veel motorrijders zullen het herkennen: bij de eerste warme zonnestralen in het voorjaar haal je je motor uit de garage om na een lange winter weer eens te gaan rijden. Maar dan start hij niet, ook niet na een paar keer proberen. Vaak ligt het aan de pompbenzine die in de tank en het brandstofsysteem is blijven zitten en verouderd is. Ecomaxx biedt aan al deze motorrijders de oplossing: Bike Fuel 4. De ideale overwinteringsbenzine.