Greenworks 60V + 4.0Ah accu en lader rugbladblazer op accu – aktie

You Are Here: Home / Winkel / Accugereedschap / Particulier gebruik / Greenworks 60V + 4.0Ah accu en lader rugbladblazer op accu – aktie
Aanbieding!

Greenworks 60V + 4.0Ah accu en lader rugbladblazer op accu – aktie

519,00

Levertijd: 2-4 werkdagen

Greenworks 60V accu-rugbladblazer

De Greenworks 60 volt accu bladblazer GD60BLBK4 is de krachtigste rug gedragen accu bladblazer in het semi-professionele segment bladblazers. De machine wordt geleverd inclusief 4.0Ah accu en 60 Volt lader.

De DIGIPRO koolborstel vrije motor zorgt voor 30% extra vermogen en 70% minder trillingen. Het grote voordeel van snoerloos blazen is uiteraard geen verlengsnoeren, bijna geen lawaai, lage onderhoudskosten en geen brandstof verbruik. Rekent u maar eens uit wat het u bespaart als u geen dure brandstof meer hoeft aan te schaffen. Geen brandstof gebruiken betekent geen uitlaatgassen dus ook nog eens milieuvriendelijk bladblazen.

De bladblazer is vergelijkbaar met een krachtige benzine motor rug gedragen bladblazer. De bladblazer is zo ontworpen dat u het gewicht volledig op de rug draagt en uw arm alleen maar dient voor het geleiden van blaasbuis. De 60 VOLT Lithium ION accu’s zorgen voor een zeer lange blaastijd met extreem hoge blaassnelheid en luchtstroom.

De blaassnelheid is variabel instelbaar met een cruisecontrol mogelijkheid en daarnaast heeft de bladblazer ook een Turbo modus voor nog meer blaasvermogen. De Jet Turbine technologie maakt de blazer geschikt voor zowel natte als droge bladeren.

De blaassnelheid is 225 km/uur en het luchtvolume dat u verplaatst is 918 m³ (540 CFM). De blaassnelheid van een bladblazer is belangrijk maar ook eenvoudig door ons als fabrikant te verhogen door de blaasbuis aan het eind te versmallen. Echter het oppervlakte dat u dan blaast wordt kleiner en daarom is het luchtvolume ook belangrijk (wordt aangegeven in m³ of CFM). Misschien is het luchtvolume daarom nog wel belangrijker dan de blaassnelheid. Hoe groter het luchtvolume hoe groter het oppervlakte dat u ineens kunt bewerken.

De laadtijd van een 2.0 Ah accu bedraagt ca. 60 minuten. Met een 4.0Ah accu verdubbelt de werktijd en gaat de laadtijd naar 120 minuten. Bij een gemiddelde blaassnelheid is de werktijd met 4.0Ah accu ongeveer 64 minuten.

De 2.0Ah of 4.0Ah accu’s van een bladblazer kunt u ook gebruiken in 9 andere 60 Volt Greenworks tuinmachines zoals in een heggenschaar, grasmaaier en kettingzaag etc. Dit assortiment wordt de komende jaren verder uitgebreid. De machine wordt geleverd inclusief een 4.0Ah accu en lader. Garantie 2 jaar.

 

Aandrijving 60 Volt accu elektromotor
Type Motor Digipro motor (geen koolborstels)
Type accu Lithium Ion
Max. blaassnelheid 225 km/uur
Lucht volume 540 CFM / 918m³ per uur
Aantal blaasstanden 2 standen en variabel regelbaar
Geluidsniveau LWA/LPA 98 dB(A) / 80 dB(A)
Trillingsniveau kleiner als 2,5 m/s2 , 1,5m/s2
Blaaspijp Ja
Opzuigbuis Nee
Versnipperfunctie (mulchen) Nee
Geleverd incl. accu (‘s) Ja, 1 x 4.0 Ah
Geleverd incl. lader Ja
Gewicht 4,3 Kg (incl. 2.0 Ah accu)
Gewicht (excl. accu) 3,8 Kg
test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Greenworks 60V + 4.0Ah accu en lader rugbladblazer op accu – aktie”