SEGWAY NAVIMOW i108E robotmaaier op GPS met Vision-Fence camera

You Are Here: Home / Winkel / Geen categorie / SEGWAY NAVIMOW i108E robotmaaier op GPS met Vision-Fence camera

SEGWAY NAVIMOW i108E robotmaaier op GPS met Vision-Fence camera

1,295,00

Levertijd: Op aanvraag

Let op: binnenkort leverbaar

Omschrijving:

Deze Segway Navimow i108E werkt volledig zonder begrenzingsdraad, het Exact Fusion Locating-systeem afgekort EFLS kan de locatie van deze Navimow maaier precies in kaart worden gebracht waardoor deze maaier binnen de virtuele grenzen gaat maaien.

Het EFLS systeem bestaat uit meerdere sensoren; het RTK-positioneringssysteem bepaald de positie van deze Navimow via satellieten, het elektronische kompas kan in het geval van slecht satellietsignaal de Navimow in de gewenste richting laten doorrijden, de hellingshoekmeting en de afstandmeting via de aangedreven wielen. Met al deze gegevens kan het EFLS-systeem zeer nauwkeurig zijn positie bepalen en door de standaard gemonteerde VisionFence camera op de Navimow kan de Navimow ook obstakels herkennen.

Met een eenvoudig te bedienen App op uw mobiel of tablet kunt u de Navimow eenvoudig instellen, video-animaties in de Navimow-App ondersteunen u alvorens u aan de slag gaat, u geeft eenvoudig 1 of meerdere te maaien zones in, u loopt met uw mobiel of tablet achter de Navimow aan langs de grenzen van uw gazon, de Navimow slaat de grens nauwkeurig op en maakt hier een kaart van. U kunt meerdere te maaien zones ingeven, u kunt tussen deze maaizones transportpaden creëren, via deze transportpaden rijdt de Navimow dan zelfstandig naar de te maaien zones, de te rijden route van deze transportpaden kunt u zelf ingeven zodat de Navimow exact daar rijdt waar u deze langs wil hebben. Ook kunt u in de maaizones te vermijden objecten en gebieden aangeven waar de Navimow niet mag maaien, dit doet u ook door de Navimow via de Navimow-App langs het obstakel of te vermijden gebied te laten rijden. Ook kunt u in de Navimow-App gebieden aanmaken waar de VisonFence camera niet werkt, dit is handig wanneer de camera iets aanziet voor een obstakel wat geen obstakel is. U kunt ook per maaizone aangeven op welk tijdstip deze gemaaid moet worden.

Mocht u a de installatie toch nog tegen probleem aanlopen of wilt u na verloop van tijd een aanpassing doen? Geen probleem u kunt de kaart eenvoudig aanpassen of zelfs maaizones, transportpaden, te vermeiden zones en VisionFence-off zones verwijderen.

De Navimow maait in rechte banen, elke keer als alles zones volledig gemaaid zijn zal de Navimow de maairichting met 60° verdraaien waardoor spoorvorming voorkomen wordt. In de instelling kunt u ervoor kiezen of de Navimow voor elke maaicyclus eerst de kanten maait of dat u dit niet wenst, dan zal de Navimow enkel banen maaien.

De Navimow installatie bestaat uit een Navimow maairobot, laadstation, transformator en referentie-antenne. Het is belangrijk dat de referentie-antenne een zo perfect mogelijke positie krijgt, vrij van obstakels in de nabijheid die het zicht naar de hemel bellemmeren. Het is wenselijk dat de referentie-antenne een “kom” van 160° aan zicht om zich heen kan maken, hierdoor kan de antenne een maximaal aantal aan satellieten “zien” welke deze referentie-antenne via het laadstation communiceert met de Navimow robot zodat de Navimow deze gegevens met zijn eigen satellietgevens berekend in welke positie de Navimow zich bevindt. Het is bijna altijd aan te raden om de optionele “Antenna-Extension Kit” met de Navimow aan te schaffen, met deze kit, bestaande uit; telescopische montagesteun en verlengkabel kunt u de referentie-antenne een gunstige positie geven boven op een gebouw of een ander hoog object zodat het “zicht” van de antenne perfect is.

De Navimow gebruikt enkel satellietsignalen van uw eigen referentie-antenne en Navimow robotmaaier waardoor u niet afhankelijk bent van externe bronnen of abonnementen.

Deze Navimow heeft een WiFi en Bluetooth verbinding, hiermee kan de Navimow met uw mobiele toestel via de Navimow app communiceren en updates haalt de Navimow via WiFi binnen. U kunt ervoor kiezen een optionele 4G-module te laten installeren dit is voor de werking niet noodzakelijk maar wel handig om de Navimow foutmelding te laten doorgeven of wanneer u instellingen wil wijzigen wanneer de Navimow buiten Wifi-bereik is.

De Navimow doet geruisloos zijn werk, de maaimotor en messenschijf genereren weinig geluid en het meest bijzondere zijn de wielmotoren, deze bestaat enkel uit een grote elektrische spoel binnenin de beide achterwielen waardoor er geen “tandwiel geraas” hoorbaar is, tevens is dit systeem onderhoudsvrij.

De maaimesjes zijn eenvoudig te verwisselen, deze scharnieren op 1 boutje op de messenschijf en zullen wegdraaien wanneer een obstakel geraakt wordt.

Deze Segway Navimow H3000E-VF heeft standaard de VisonFence camera gemonteerd zitten. Deze camera detecteert obstakels en zal hier omheen rijden, ook plekken waar geen gras groeit zal de Navimow niet maaien, mocht de camera onverhoopt toch nog een plek in het gazon aanzien oor een niet te maaien oppervlakte, dan kunt u in de kaart eenvoudig een “VisionFence off” zone aanmaken, in deze zone zal de camera dan niet functioneren.

Wanneer er geen goed zicht naar de hemel is door bijvoorbeeld dichtbegroeide bomen of iets dergelijks binnenin de te maaien zone kan de Navimow zich door middel van deze camera zicht toch nog navigeren binnen deze zone totdat het satellietsignaal weer sterk genoeg is.

Specificaties:
-Max. capaciteit: +/- 800 m2 (+/- afhankelijk van terreinsituatie)
-Capaciteit per uur: +/- 20 m2 (inclusief laden)
-Maaitijd inclusief laden voor 800m2 +/- 40uur
-Maaihoogte instelbaar 2-6 cm
-Gewicht: 10,9 kg
-Laadstation 230V lichtnet via 32V transformator
-Accucapaciteit 5,1 Ah
-Laadtijd +/- 3uur
-Maaitijd na 1 lading +/- 2uur
-Messenschijf met 3 messen
-Lithium-ion accu
-Koolborstel- en tandwielloze wielmotoren
-Rijsnelheid ?? km/h
-Koolborstelloze maaimotor
-Toetsenbord met 3 toetsen
-Informatiescherm
-Afmeting LxHxB: 54,5×28,5×38,5 cm
-Timer instelbaar op dag, tijd en maaizone
-Pincode beveiliging
-Kan 7 dagen per week maaien!
-Gemeten geluidsniveau 58 dB(A)
-VisionFence camera standaard

Instelmogelijkheden:
-Timer per dag instelbaar en per zone
-Kaart instellingen: maaigrenzen, vermijden zones, transportpaden, VisionFence-off zone
-Regensensor in- en uitschakelbaar
-Maaihoogte instelbaar van 2 tot 6cm handmatig
-Uitlezen van foutmeldingen
-Pincode (4-cijferig naar eigen keuze)

Deze Segway Navimow® kan ook door ons geïnstalleerd worden!

Weet u niet zeker of deze Segway Navimow® ook voor uw tuin geschikt is, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag!!!

Beschikbaar via nabestelling

Categorie: .
test