Peltor Optime 1 (H540A) gehoorbeschermer

You Are Here: Home / Winkel / Kleding/accessoires / Veiligheidskleding / Hoofdbescherming / Peltor Optime 1 (H540A) gehoorbeschermer

Peltor Optime 1 (H540A) gehoorbeschermer

32,95

Peltor H540A-411-SV Optime III gehoorbeschermer 

De 3M Peltor Optime III gehoorbeschermer is speciaal ontworpen voor lawaaierige omgevingen, combineert effectieve bescherming met het hoogste draagcomfort. Het model H540A met hoofdband heeft zwarte kappen en een isolatiewaarde SNR = 35 dB. De hoge veiligheid van Optime III wordt bereikt door de innovatieve double-shell technologie, die de resonantie in de kappen minimaliseert. Daardoor is er een maximale isolatie van de hoge frequenties met als voordeel: spraak en signalen blijven goed verstaanbaar. Een akoestische verbinding tussen het binnenvolume en het volume tussen de schalen draagt bij aan een betere isolatie van lage frequenties.
De zachte, brede afdichtringen zijn gemaakt van schuim voor een perfecte pasvorm. De royale ruimte onder de kappen minimaliseert warmteontwikkeling en transpiratie en zorgt voor een comfortabel gevoel. De zachte beugel en de tweepuntsophanging van roestvrij staal zorgen voor een constante lage druk ook bij langdurig gebruik. De band is variabel instelbaar en past perfect dankzij de ergonomische vorm op elk hoofd.
De toepassingsgebieden van 3M Peltor Optime III zijn: luchthavens, cementproductie, machinekamers van schepen, mijnbouw en energiecentrales.
Bijpassende hygiënekits zorgen voor een hygiënisch en economisch gebruik van de gehoorbeschermer.
test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Peltor Optime 1 (H540A) gehoorbeschermer”