Lumag hakselaar HC15 NL

You Are Here: Home / Winkel / Terreinonderhoud / Hakselaars / Lumag hakselaar HC15 NL
Aanbieding!

Lumag hakselaar HC15 NL

2,279,00

Levertijd: 2-4 werkdagen

Zeer krachtige Lumag HC1500-EWNL hakselaar voorzien van een 15 pk benzinemotor, Duplex mestrommel en een elektrostart. De machine wordt geleverd met een veiligheid werkset (bril en gehoorbeschermers). DEZE MACHINE WORDT  STARTKLAAR GELEVERD TEGEN MEERPRIJS.

De zeer krachtige Lumag HC1500-EWNL hakselaar is voorzien van een 15 pk benzinemotor en Duplex mestrommel. De hakselaar kan gebruikt worden voor snoeiafval van struiken tot bomen. De machine kan op eigen terrein eenvoudig verplaatst worden door de grote luchtbanden en trekhaak aansluiting (alleen transport op eigen terrein is toegestaan). Deze trekhaak aansluiting kunt u eenvoudig verwijderen waardoor u een kruiwagen of opvangzak onder de uitworp kunt plaatsen voor de opvang van het verhakselde materiaal (bijv. houtsnippers).

Uiteraard kunt u door allerlei veiligheidsvoorzieningen zeer veilig met deze machine werken. De krachtige 15 pk motor zorgt ervoor dat zelfs takken tot 120mm verhakseld kunnen worden. De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine zeer eenvoudig. De mestrommel met een breedte van 30 cm is voorzien van twee (omkeerbare) messen en een contrames. De HC1500-EWNL is hierdoor een machine die alles versnippert van takken tot snoeiafval. De machine is nu uitgerust met een elektro-start. De accu in combinatie met de startmotor zorgen ervoor dat U de machine dus eenvoudig met een sleutel starten. De accu wordt ook door de machine opgeladen.

De houtsnippers worden door de afvoerbuis hoog uit de machine geworpen en de richt-plaat bepaald de uitworp stand. De machine kan zowel takken, struiken, hagen etc. perfect verhakselen. Ook groenafval (zoals snoeiafval van een conifeer) kunt U door de hakselaar laten verkleinen maar de machine is niet geschikt voor alleen loofafval (zoals bijv. varens). U kunt het verhakselde materiaal natuurlijk perfect als bodembedekking gebruiken.

Door de motoraandrijving kunt u de machine overal gebruiken en bent u niet afhankelijk van een stroomvoorzieningpunt.

Deze aktie-prijs is exclusief montagekosten en transport.

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , .
test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Lumag hakselaar HC15 NL”