Lumag houtkloofmachine HB8N- benzinemotor 8ton

You Are Here: Home / Winkel / Terreinonderhoud / Houtklovers / Benzine / Lumag houtkloofmachine HB8N- benzinemotor 8ton
Aanbieding!

Lumag houtkloofmachine HB8N- benzinemotor 8ton

1,475,00

De Lumag HB8N is een verticale hydraulische benzine houtkloofmachine met een kloofkracht van 8 ton. De ideale mobiele machine door het gebruik van een 6,5 pk Loncin benzine motor. Door gebruik van de benzine motor kunt u de kloofmachine overal gebruiken. Vooral handig als u geen stroompunt in de buurt hebt of de plek waar u wilt kloven ver van een stroompunt af ligt.

Voor semi-professionele en particuliere gebruikers. De robuuste en zware constructie garanderen een hoge stabiliteit. U kunt eenvoudig diverse lengtes tot maximaal 130 cm kloven. U stelt dus zelf uw machine in op de meest ideale kloofhoogte doormiddel van de weg te zwenken klooftafel en de extra te plaatsen oplegtafel! De Lumag HB10S houtklover is eenvoudig te beladen door de lage bodemplaat.

Traploos instelbare slaglengte waardoor u zelf kunt bepalen hoever de kloofmachine terug gaat. Als u blokken hout wilt kloven van 40 cm lang kunt u de kloofmachine zo instellen dat deze stopt bij bijvoorbeeld 50cm. Dit betekent een enorme tijdwinst. De krachtige benzine motor zorgt voor prettige werkomstandigheden. De machine is voorzien van een 2 hands veiligheids bediening, handbescherming en een flexibel houtklem systeem. Door de beide zijgeleiders kan het hout gecentreerd onder de kloofbeitel worden gehouden.

 

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: , , , .
test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Lumag houtkloofmachine HB8N- benzinemotor 8ton”