Lumag houtkloofmachine HOS9N – 380V krachtstroom – verticaal

You Are Here: Home / Winkel / Terreinonderhoud / Houtklovers / Elektrisch / Lumag houtkloofmachine HOS9N – 380V krachtstroom – verticaal
Aanbieding!

Lumag houtkloofmachine HOS9N – 380V krachtstroom – verticaal

899.00

Levertijd: Op aanvraag

Verticale 400 Volt hydraulische Lumag houtkloofmachine HOS9N met een kloofkracht van 9 ton. De machine wordt geleverd met een nieuw type splijtmes, waardoor blokken minder klemmen.

De HOS9N is een verticale hydraulische Lumag houtkloofmachine met een kloofkracht van 9 ton. De ideale en compacte 400 volt machine voor semi-professionele en particuliere gebruikers. De robuuste en zware constructie garanderen een hoge stabiliteit. U kunt eenvoudig diverse lengtes tot maximaal 1 meter kloven. U stelt dus zelf uw machine in op de meest ideale kloofhoogte!

De Lumag HOS9N houtklover is eenvoudig te beladen door instelbare kloofplaat. Traploos instelbare slaglengte waardoor u zelf kunt bepalen hoever de kloofmachine terug gaat. Als u blokken hout wilt kloven van 30 cm lang kunt u de kloofmachine zo instellen dat deze stopt bij bijvoorbeeld 40cm. Dit betekent een enorme tijdwinst. De krachtige motor zorgt voor prettige werkomstandigheden.

De machine is voorzien van een schakelaar/stekker combinatie. Daarnaast heeft de machine een 2 hands veiligheids bediening, handbescherming en een flexibel houtklem systeem. Door de beide zijgeleiders kan het hout gecentreerd onder de kloofbeitel worden gehouden. De kloofmachine is standaard voorzien van transportwielen.

 

Categorie├źn: , , .
test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Lumag houtkloofmachine HOS9N – 380V krachtstroom – verticaal”