Lumag houtkloofmachine HOS9N – 380V krachtstroom – verticaal

You Are Here: Home / Winkel / Terreinonderhoud / Houtklovers / Elektrisch / Lumag houtkloofmachine HOS9N – 380V krachtstroom – verticaal
Aanbieding!

Lumag houtkloofmachine HOS9N – 380V krachtstroom – verticaal

925,00

Levertijd: Op aanvraag

Verticale 400 Volt hydraulische Lumag houtkloofmachine HOS9N met een kloofkracht van 9 ton. De machine wordt geleverd met een nieuw type splijtmes, waardoor blokken minder klemmen.

De HOS9N is een verticale hydraulische Lumag houtkloofmachine met een kloofkracht van 9 ton. De ideale en compacte 400 volt machine voor semi-professionele en particuliere gebruikers. De robuuste en zware constructie garanderen een hoge stabiliteit. U kunt eenvoudig diverse lengtes tot maximaal 1 meter kloven. U stelt dus zelf uw machine in op de meest ideale kloofhoogte!

De Lumag HOS9N houtklover is eenvoudig te beladen door instelbare kloofplaat. Traploos instelbare slaglengte waardoor u zelf kunt bepalen hoever de kloofmachine terug gaat. Als u blokken hout wilt kloven van 30 cm lang kunt u de kloofmachine zo instellen dat deze stopt bij bijvoorbeeld 40cm. Dit betekent een enorme tijdwinst. De krachtige motor zorgt voor prettige werkomstandigheden.

De machine is voorzien van een schakelaar/stekker combinatie. Daarnaast heeft de machine een 2 hands veiligheids bediening, handbescherming en een flexibel houtklem systeem. Door de beide zijgeleiders kan het hout gecentreerd onder de kloofbeitel worden gehouden. De kloofmachine is standaard voorzien van transportwielen.

 

Beschikbaar via nabestelling

Categorie├źn: , , .
test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Lumag houtkloofmachine HOS9N – 380V krachtstroom – verticaal”