Bio Weed Killer warmwater onkruidbestrijder

You Are Here: Home / Winkel / Terreinonderhoud / Onkruidmachines / Bio Weed Killer warmwater onkruidbestrijder

Bio Weed Killer warmwater onkruidbestrijder

Levertijd: null

De Bio Weed Killer (BWK); professionele heet water onkruidbestrijdingsmachine
Bio Weed Killer van Imbema CletonImbema Cleton, importeur van Kränzle hogedrukreinigers en Gloria drukspuiten, introduceert de Bio Weed Killer (BWK),
een professionele onkruidbestrijdingsmachine met heet water; bestrijding zonder chemicaliën dus!

Met ruim 45 jaar kennis in de hogedrukreinigers heeft Imbema samen met een fabrikant een professioneel heet water onkruidbestrijdingsapparaat ontwikkeld. Onder de naam BWK Bio Weed Killer wordt deze machine voor de Nederlandse en Belgische markt geproduceerd, levering vindt plaats via het dealernetwerk van Imbema Cleton welke gespecialiseerd zijn in tuin & park machines.

Klein van formaat
De machine is klein en compact en toch professioneel inzetbaar. De pomp is zelf aanzuigend waardoor water uit een extern vat aangezogen kan worden. Verder is de Bio Weed Killer gebouwd op een degelijk onderstel met twee grote loopwielen en twee zwenkwielen aan de voorzijde, wat de bediening uiterst gebruikersvriendelijk maakt. Het bedieningspaneel bevindt zich voor het gemak boven op het apparaat. Tevens is de Bio Weed Killer voorzien van twee roestvrijstalen transportbeugels aan de voor- en achterzijde om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. Deze machine is bij uitstek geschikt voor de kleine en middelgrote hovenier en kan ook ingezet worden om gebouwen rondom onkruidvrij te houden.

Categorie: .
test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bio Weed Killer warmwater onkruidbestrijder”