EMPAS MCE heetwater onkruidverdelger

You Are Here: Home / Winkel / Terreinonderhoud / Onkruidmachines / EMPAS MCE heetwater onkruidverdelger

EMPAS MCE heetwater onkruidverdelger

Levertijd: Op aanvraag

EXTRA COMPACT EXTRA DUURZAAM
Empas is een bedrijf dat continu innoveert met de nadruk op duurzaamheid. In het kader van dit streven is de MCE ontwikkeld. Deze elektrische unit is extra compact. Hierdoor is de MCE zeer geschikt voor het gebruik in bijvoorbeeld tuinen en op andere kleine oppervlakten. De MCE maakt gebruik van de standaard woonhuis wateraansluiting en de normale stroomvoorziening (laag vermogen). Hierdoor heeft de unit geen watertank nodig. Door de 230V aandrijving heeft de MCE minimale emissie en is deze duurzame machine geluidsarm.

Techn. gegevens:

Gegevens
Geen watertank: Aan te sluiten op iederen kraan
Voeding: 230V
Warmtewisselaar: 230V
Capaciteit: 9 liter per minuut
Druk reiniging: Tot maximaal 110 bar
Wissel-dieseltank: 23 liter
Watertemperatuur: 102 °C
Overige: Werklans met vloeikop
Branderaansturing en beveiliging 12V DC
Regelbare temperatuur voor reiniging
20 meter slang ¼”
10 meter kabel
Hoge druk nozzle
3 luchtbandwielen
LxBxH: 125x80x95cm
Gewicht: 180 kg
Urenteller

Categorie: .
test

De MCE is eenvoudig te transporteren door zijn minimale omvang. Hierdoor is de unit zeer geschikt voor hoveniers en voor verhuur aan particulieren. Door de trekboom en de drie luchtbandwielen is de MCE op alle terreinen te gebruiken. De unit is in iedere gewenste RAL-kleur leverbaar.

Opbouw
De wendbare MCE onderscheidt zich door de smalle bouwvorm, hierdoor zijn de kleinste oppervlaktes goed bereikbaar. Door de lage stroomopname is iedere buiten stroomaansluiting geschikt. De wissel-dieseltank (ten behoeve van de wamtewisselaar) is eenvoudig los te koppelen om te vullen. De MCE is standaard voorzien van 20 meter slang, een werkpistool met lans en vloeikop en 10 meter kabel.

Capaciteit
Op maximaal vermogen levert deze kleine krachtpatser een druk tot 110 bar en is de capaciteit 9 liter per minuut. De MCE warmt het water door middel van de brander en warmtewisseling op tot 102 °C . Voor reiniging is de temperatuur instelbaar.

Onderhoud
Het onderhoud van de MCE is zeer eenvoudig. Dankzij de afdekkap zijn alle vitale onderdelen goed toegankelijk.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “EMPAS MCE heetwater onkruidverdelger”