Silky Zübat Professional 300-7,5 handzaag

You Are Here: Home / Winkel / Terreinonderhoud / Snoeigereedschap / Snoeizagen / Silky Zübat Professional 300-7,5 handzaag

Silky Zübat Professional 300-7,5 handzaag

68,73

De Zübat Professional, de basisserie van de zagen met gebogen blad is verkrijgbaar in vijf lengten: 240 – 270 – 300 – 330 én 390 mm. De unieke Mirai-Me vertanding (de tanden zijn in de bladdikte ingeslepen, er is geen tandzetting) van 7,5 per 30 mm (de populaire Zübat Professional 330 is er ook met een vertanding van 10 per 30 mm) maakt de zaag zeer geschikt voor snoeiwerkzamheden. Het gebogen blad van de Zübat Professional geeft een hoger rendement voor het werken boven schouder-hoogte en men zaagt gemakkelijker bovenop de tak.

Het hardchromen blad is bestand tegen roest en de effecten van hars en zorgt voor een zeer slijtvast oppervlak. Het blad bestaat uit één geheel en loopt door in het handvat wat ervoor zorgt dat de Zübat Professional een perfect uitgebalanceerde zaag is.

De Zübat Professional heeft een uit rubber gegoten handvat, dat comfortabel in de hand ligt en trillingen sterk reduceert. De zaag wordt geleverd in een draaibaar, zwart kunststof holster met afneembare riemhouder en is voorzien van 2 kleine rolletjes zodat de scherpe tanden de hoes niet beschadigen bij het in- en uitnemen van de zaag. Het holster heeft onderaan een opening, waardoor vocht en zaagsel uit de holster kunnen vallen.

Het Zübat Professional blad kan ook gemonteerd worden op de Zübat Professional stokzagen-reeks, waardoor je deze zaag als stokzaag én als handzaag kunt inzetten.

De Zübat Professional behoort tot de basisuitrusting van een opgeleide boomklimmer.

test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Silky Zübat Professional 300-7,5 handzaag”