ISEKI TLE 3410 compact tractor hydrostaat 40 pk gazonbanden

You Are Here: Home / Winkel / ISEKI / ISEKI TLE 3410 compact tractor hydrostaat 40 pk gazonbanden

ISEKI TLE 3410 compact tractor hydrostaat 40 pk gazonbanden

30,375,00

Levertijd: Op aanvraag

Deze TLE 3410 is hydrostatisch aangedreven en uitstekend geschikt voor de zwaardere klussen. Deze tractor is van alle markten thuis en kan ingezet worden voor maaien, klepelen, vegen en transport. En is tevens ideaal voor werkzaamheden met een voorlader en daar waar een hoog motorvermogen gevraagd wordt. Het hefvermogen bedraagt maar liefst 1000 kg. Kortom, deze tractor biedt veel waarde voor zijn geld.

Alle belangrijke bedieningshandels zijn binnen handbereik gemonteerd. Deze handels hebben allen een kleurcodering, zodat er een duidelijk onderscheid is. De trekker is voorzien van 1 hydraulisch ventiel Als optie is een 2e sectie leverbaar. Het dashboard is niet alleen zeer modern vormgegeven, maar voorziet u ook van alle noodzakelijke informatie. Zo is het toerental van de motor en brandstof hoeveelheid zeer goed leesbaar. De hydrostatische rijaandrijving is voorzien van drie groepen. Tevens is het veranderen van rijrichting zeer eenvoudig.

De krachtbron van de TLE 3410 is een 3-cilinder 40PK Iseki dieselmotor. De motor is voor het verlenen van service goed bereikbaar, doordat de motorkap uit 1 stuk bestaat en d.m.v. een gasveer geopend kan worden. Luchtfiler accu, radiateur, oliepeilstok en filters zijn direct bereikbaar.

De Iseki TLE 3410 heeft een hydrostatische rijaandrijving. Deze is voorzien van 3 groepen. Hierdoor is er altijd de juiste snelheid met gewenste krachtsoverbrenging. Men kan door de hydrostatische aandrijving eenvoudig de rijsnelheid verhogen, verlagen en van rijrichting veranderen.

De driepuntshefinrichting van de TLE 3400 heeft een positieregeling. Het hefvermogen op de kogels bedraagt maar liefst 1000 kg. Dit is met name mogelijk door de gietijzeren achterbrug en hoog hydraulisch vermogen. Als optie is een fronthefinrichting leverbaar zodat met ook met frontwerktuigen kan werken zoals een schuif, borstel of maaier.

Er is voor de Iseki TLE 3410 een Iseki voorlader leverbaar. De voorlader is eenvoudig aan- en af te koppelen. Standaard wordt de TLE geleverd met een grondbak. Andere aanbouwdelen zijn als optie leverbaar.

Beschikbaar via nabestelling

Categorie├źn: , .
test

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ISEKI TLE 3410 compact tractor hydrostaat 40 pk gazonbanden”